“Kõrged sihid” toob kristlike koguduste noored ja vanad juulis üle Eesti Rakveresse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänu Karmeli koguduse entusiasmile toimub kristlik suvefestival sel aastal Rakveres.
Tänu Karmeli koguduse entusiasmile toimub kristlik suvefestival sel aastal Rakveres. Foto: Arvet Mägi

Eesti EKB Koguduste Liit on korraldanud alates 1994. aastast igal suvel avatud festivali, kuhu tänavu tuleb kokku ligi 1000 inimest üle Eesti. Festivali toimumiskoht on aastati erinev. Sel aastal on võõrustajapaigaks 20.-22. juulini Rakvere eesotsas Karmeli kogudusega.

Festivali “Kõrged sihid” eesmärk on toetada koguduste püüdu muuta kohalikku elu paremaks, püstitades küsimusi, kus ollakse ning kuhu jõuda tahetakse. Ühtlasi toetatakse Gruusia põgenikelaagrites elavate laste Eestisse reisile toomist, et motiveerida neid elus edasi liikuma.

Festivalil on võimalik nautida mitmekesist muusikat klassikast rokini, teatrietendust “Suur maailmateater” Kolmainu kirikus ning persooniõhtuid Rakvere kohvikutes. Lisaks sellele on kavas eraldi lasteprogramm ning mitmed spordiüritused noortele, nagu tänavakorvpall ja seinaronimine.

Külla tulevad ansambel Level 3:16 USAst, evangeelne kõhurääkija David Pendleton, eestimaised lauljatarid Liisi Koikson ja Rebecca Kontus ning ansambel Tuli Taevast.

Kogu festival on tasuta ning kehtib üldine mõte: sissepääs on tasuta, väljapääs piletiga. Enne festivali algust toimub 19. juulil Kundas linnalaager lastele, kus annab eraldi etenduse ka D. Pendleton. Festivali toetavad Eesti EKB Kogu­dus­te Liidu suurtoetajad, kohalikud firmad, ettevõtted ja linnavalitsus ning toe­tusi saadakse ka korjandustest. Festi­va­li peakorraldaja on Koguduste Liidu pea­sekretär Erki Tamm ning Karmeli ko­gu­duse pastor ja vanem Gunnar Kotiesen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles