David O’Brock hakkab Sillamäelt juhtima kogu Molycorpi müüki

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David O’Brock peab ettekande Ameerika päevade raames.
David O’Brock peab ettekande Ameerika päevade raames. Foto: Meelis Meilbaum

David O’Brock asub juhtima kogu Molycorp, Inc. korporatsiooni kemikaalide ja oksiidide müüki.


Molycorp teatas, et David O’Brock on üks neist korporatsiooni talentidest, kellele võib usaldada uusi ülesandeid. Alates augustist vastutab Sillamäel asuva Molycorp Silmeti juhatuse esimees David O’Brock lisaks Molycorp Silmet ASi juhtimisele ka kogu korporatsiooni kemikaalide ja oksiidide müügi eest.

Kui seni juhiti korporatsiooni müügitegevust peakontorist Denverist, siis nüüdsest tehakse seda Sillamäelt. O’Brocki korporatiivses müügimeeskonnas on kaheksa inimest, kes asuvad USAs, Euroopas, Koreas, Jaapanis ja Hiinas.

Suurimaks väljakutseks peab O’Brock asjaolu, et seoses Neo Materialsi (praeguse nimetusega Molycorp Canada) hiljutise liitumisega on lisandunud kümned uued tooted, mida alles tuleb tundma õppida.

Pärast Neo Materialsi omandamist juunis toodab Molycorp, Inc. nüüd haruldastest muldmetallidest magnetilisi materjale, samuti valmistatakse tooteid 13 haruldasest kõrge puhtusega muldmetallist, viiest haruldasest metallist (gallium, indium, reenium, tantaal ja nioobium) ning siirdemetallidest ütriumist ja tsirkooniumist.

Nimetatud muutused on osa hiljutistest suurematest muudatustest korporatsiooni struktuuris seoses Neo Materialsi inimeste ja ettevõtete integreerimisega Molycorpi korporatsiooni.

Molycorp Silmet on üks Euroopa suuremaid haruldaste metallide ja haruldaste muldmetallide tootjaid. Ettevõte on ainuke väljaspool Hiinat asuv haruldaste muldmetallide töötleja, kellel on nii lai ülikõrge puhtuseastmega toodete valik. Molycorp Silmeti tooteid kasutatakse autotööstuses, lennunduses, elektroonikas ning kõrgtehnoloogia rakendustes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles