Viru Folgi külastajate arv on jäänud stabiilseks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Folk 2012. Kolmas päev. Jaagup Kreem, Tiit Kikas, Taavi Langi: Juhan Viidingu laulud
Viru Folk 2012. Kolmas päev. Jaagup Kreem, Tiit Kikas, Taavi Langi: Juhan Viidingu laulud Foto: Eero Vabamägi

Käsmus lõppes eile viiendat korda toimunud muusikafestival Viru Folk. Festivali külastajate arv oli sarnaselt kahele eelnenud aastale ligi 12 000.

"Vaatamata jahedale õhutemperatuurile jäi festivali külastatavus samale tasemele," kommenteeris Viru Folgi peakorraldaja Peep Veedla.
Seitsmel laval esines kolme päeva jooksul üle 350 muusiku, kes kolme päeva jooksul andsid poolsada kontserti. Lisaks ilmestasid festivali õhkkonda arvukad tänavamuusikud ja erinevad aiakohvikud.
Viru Folgi kõige popullaarsemaks päevaks osutus festivali teine päev, kui esinesid teiste hulgas urbanfolkansambel Tane Mahuta, näppepillide grupp Gjängstas Päradais, reggaehõnguline Bombillaz, soome fenomenaalansambel Alamaailman Vasarat, venekeelset linnafolki viljelev Moskva-Odessa, kantrilauljatar Melanie Dekker Kanadast, Zetod ja Dagö koos Riho Sibulaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles