Aabori Arvutid pakub kaupa otse ahjust

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põleng Mustika keskuses.
Põleng Mustika keskuses. Foto: Liis Treimann/Postimees

"Mustika keskusest päästetud kaup poole hinnaga. Kaup otse ahjust!" Selliste reklaamlausetega müüb Harakide OÜ-le kuuluv kauplus Aabori Arvutid  Rakveres Turukaubamajas arvutikaupu, mis on toodud ülemöödunud nädalal põlenud Mustika keskusest, kus asub ettevõtte teine pood.


Et reklaam veelgi mõjusam oleks, illustreerib seda foto, millel kujutatud keskuse põleng.



"Reklaam on naljaga mõeldud. Asi peabki naljaga olema," vastas kaupluse Aabori Arvutid klienditeenindaja Margus Roots küsimusele, miks klientide pilke just sellise reklaamiga püütakse.



Roots rääkis, et müügil oleva kauba näol on siiski tege­mist toodetega, millel kiled peal, näiteks toorikud. Arvuteid Mustika keskusest siia müügile toodud ei ole.



Et Mustika keskuse põlengu ajal tuli arvutikaupade poodi ei levinud, pole Rootsi sõnul neil sellist kaupa, mis oleks täiesti kahjustunud. Veidi viga saanud kaubad müüakse siin poole hinnaga maha ja Margus Rootsi ütlusil tuntakse kauba vastu huvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles