Rägavere valda juhib Virgo Koppel

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rägavere vallavanem Virgo Koppel
Rägavere vallavanem Virgo Koppel Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Kolmapäeva õhtul valiti Rägavere vallavanemaks senine valla majandusnõunik ning viimased kuud vallavanema kt ülesannetes olnud Virgo Koppel.

Vallavanema kandidaate oli esitatud kaks, lisaks Virgo Koppelile ka Jüri Landberg, kes on olnud nii Rägavere vallavolikogu liige kui ka Rägavere vallavanem ning on praegu Eesti Maaomavalitsuste Liidu esimees.

Volikogu liikmed esitasid kandidaatidele küsimusi nii valdade ühinemise, plaanitava kaevanduse, kooli, valla eelarve kui Mõedaku spordibaasi tuleviku kohta. Mõlema kandidaadi seisukohad olid kõigis küsimustes sarnased.

Volikogu hääletuse tulemusena kogus Jüri Landberg neli ning Virgo Koppel viis häält.
Värskelt vallavanemaks valitud Koppel ütles, et uus roll tähendab tema jaoks veel suuremat vastutust. “Tuleb leida investeeringuteks vahendeid, lõpetada Ulvi mõisa remont ning koostada eelarve, et tuleksime ikka ots-otsaga kokku,” nimetas Koppel teravamaid küsimusi, millega tuleb tegeleda.

Praegu on kuulutatud välja ka konkurss Rägavere vallavalitsusse uue sotsiaaltöötaja leidmiseks ning Koppeli sõnul plaanitakse tööle võtta ka noorsootöötaja. Küsimusele, kas tööle võetakse ka uus majandusnõunik, vastas Koppel, et esialgu otsib ta koos volikoguga selles vallas lahendusi. “Paberimajandust on küllaltki palju, olen seni olnud ka ise põhiline projektikirjutaja,” lisas Virgo Koppel.

Virgo Koppel on töötanud Rägavere vallavalitsuses alates 1993. aastast, algul maakorraldajana, hiljem majandusnõunikuna. Koppel kuulub keskerakonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles