Bingo loto rekordiline peavõit on põhjustanud lotopalaviku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto pallimasin.
Bingo Loto pallimasin. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Bingo loto kolmapäevasel loosimisel väljamängimisele tulev kõigi aegade suurim peavõit ehk ligi üheksa miljonit krooni on tõstnud Eesti Loto müüginumbrid rekordtasemele, teatab BNS.


"Kui näiteks 2,5 miljoni krooni suuruse peavõiduga loosimise eel on tavapäraselt ostetud nädalaga ligi 180 000 mängukombinatsiooni, siis möödunud nädalal, kui peavõit oli kasvanud 6,5 miljoni kroonini, oli kombinatsioone juba 604 000," ütles Eesti Loto pressiesindaja Maarja Mänd BNS-ile.

Tema sõnul on põhjust arvata, et käesoleval nädalal, kui on oodata ligi üheksa miljoni krooni suurust peavõitu, on müüginumbrid veelgi suuremad.

"Bingo loto senine suurim peavõit oli 2007. aastal välja mängitud kuus miljonit krooni ja siis osteti nädalaga 460 000 mängukombinatsiooni," tõi Mänd näite lotohuvi kasvust.

Bingo loto rekordiliselt suure peavõidu loosimist saavad huvilised jälgida kolmapäeva õhtul kell 20 telekanali Kanal 2 vahendusel.

Eestis on praeguseks 83 lotomiljonäri, sealhulgas 46 Bingo loto ja 26 Viking loto miljonäri.

Võitude vormistamiseks on mängijatel aega 90 päeva. Suuremaid lotovõite vormistatakse Eesti Loto peakontoris Tallinnas Pärnu maantee 109 hoones.

Loteriivõidud on tulumaksuvabad, seega saab mängija oma pangaarvele kogu võidetud summa.

Võidusumma kantakse mängija kontole kuu aja jooksul pärast võidu vormistamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles