Rakvere linnavalitsus paigaldab Võidu tänavale hoiatusmärgid "Jalakäijad"

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnavalitsus otsustas paigaldada Rakveresse Tuleviku ja Võidu tänava ristmikule märgi "Jalakäijad".
Rakvere linnavalitsus otsustas paigaldada Rakveresse Tuleviku ja Võidu tänava ristmikule märgi "Jalakäijad". Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnavalitsuse liikluskomisjon abilinnapea Allar Aroni juhtimisel arutas omavolilise jalakäijate ülekäiguraja rajamist Võidu tänaval.

Liikluskomisjon taunis omavolilise ülekäiguraja rajamist, sest sellega pandi ohtu jalakäijad, kes pahaaimamatult seda kasutasid.

"Liikluskorralduse omavoliline muutmine ei ole seadusega lubatud ning sellega võib kaasneda karistus," ütles Ida politseiprefektuuri patrullteenistuse vanem Margo Kukk.

Liikluskomisjoni liikmete hinnangul ei ole võimalik ülekäigurada mainitud kohta Võidu tänaval rajada, sest täiendav ülekäigurada loob halva nähtavusega ristmikul veelgi halvema olukorra.

Liikluskomisjon pidas otstarbekamaks paigaldada Võidu tänavale hoiatavad märgid "Jalakäijad” (172), mis hoiatavad sõidukijuhte lähenemisest teelõigule, kus sõiduteel võivad liikuda jalakäijad.

Ohutuma liiklemise korraldamiseks peeti vajalikuks Tuleviku ja Võidu tänava ristmiku rekonstrueerimiseks tellida liiklusprojekt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles