Reedest jagab Rakvere Toidupank ELi toiduabi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Toidupank.
Rakvere Toidupank. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

MTÜ Rakvere Diakooniakeskus, kes Rakveres toidupanga teenust pakub, esitas juba aasta eest koos Eesti Toidupangaga PRIA kaudu tellimuse toiduabiks.

Rakveresse tuli toiduabina makarone, riisi, kaerahelbeid, mannat, jahu, suhkrut, neljaviljahelbeid, toiduõli.

MTÜ Rakvere Diakooniakeskuse juhataja Pille-Ruth Kukemilk ütles, et abi on tellitud 1500-le Rakvere linna toimetulekuraskuses inimesele.

“Abi saavad kõik linna toimetulekuraskustes inimesed: töötud, puudega inimesed, lastega pered, rahvapensioni saajad,” loetles Kukemilk ja rõhutas, et toidupaki saamiseks on vaja Rakvere Toidupangas esitada talong, mille saab Rakvere linnavalitsuse toetustespetsialisti Kai-Ly Sankovski käest.

Oma toidupakile võib talongiga järele tulla toidupanka (Viru tn 8) reedeti kella 13-16. Kohaliku toidupanga koordinaator Tiina Tedre rõhutas, et abi jagatakse välja oktoobrikuus reedeti, vajadusel ka novembrikuus ning kindlasti ei tasu muretseda, et keegi abivajajatest ilma jääb.

“Abi jagame ainult nimekirja alusel. Kui kellelgi Rakvere elanikest, kes ei ole toimetulekutoetuse saaja, on vajadus toiduabi järele, võib võtta minuga ühendust,” ütles Kukemilk. Ühendust võib võtta tööpäeviti kella 17-19 telefonil 5283758.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles