Tarvas jätkab tsentrita

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raitis Grafs
Raitis Grafs Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Rakvere Tarva korvpallimeeskond jätkab vähemalt jõuludeni puhta tsentrita. Eile lõpetati leping seda rolli täitnud lätlase Raitis Grafsiga (pildil), uut meest ei plaanita aga esialgu tuua.

«Mulle väga meeldib Mihkel Schleicher, saame tema ja Renato Lindmetsaga hakkama ning võtame pingile veel mõne noore poisi,» sõnas Sõber. «Tean, et esialgu läheb meil raskeks, kuid proovime hakkama saada.»

Vähemalt eile polnud tsentri puudumine Tarva jaoks mingi probleem – KK Pärnu alistati kodus 100:84. Võimsa esituse tegi 28 punkti kogunud Maris Laksa. Korvi all mütanud Lindmets ja Schleicher tõid vastavalt 13 ja kuus silma.

Grafs jääb aga vähemalt esialgu Eestisse. Katseajaga võttis ta endale Valga, kelle senine keskmängija Aleksei Adediran sai parema pakkumise Ukrainast ja siirdus sinna. «Kui mehele tehakse hea ja suurema palgaga pakkumine, pole mõtet teda kinni hoida,» nentis Valga mänedžer Antti Vasar.

Grafs viskas kohe oma uue koduklubi eest kümme punkti, aidates sellega alistada TTÜ 88:81. Tomo Oja oli 24 punktiga võitjate parim. Omapärane on aga see, et TTÜ-l oli basket.ee andmetel kantud protokolli kõigest kaheksa meest.

Eile Kalev/Cramole 74:82 kaotanud Tallinna Kalev täiendas oma ridu Bahama koondislase Jamaal Douglasega. 201 cm pikkune jõuline äär saabus Tallinna eile hommikul, ent mängus veel ei osalenud.

«Enne esmaspäeva ei oska tema kohta midagi öelda,» sõnas Kalevi peatreener Kalle Klandorf. «Tean ainult seda, kus ta on mänginud ja õppinud. Eks siia võib tulla igasuguseid mehi.»

Klandorfi sõnul vajab meeskond abi eelkõige lauavõitluse tugevdamisel. «Oleme teinud mitu head mängu, ent kõik need mõne punktiga kaotanud ja alati oleme alla jäänud ka lauavõitluses,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles