Mood peatus Rakveres

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi

Rakvere reaalgümnaasiumi abituriendi ja Moepeatuse peakorraldaja Annika Tamme sõnul sai ta idee säärase ürituse korraldamiseks esialgu oma emalt.

Laupäeval, 20. oktoobril toimus Rakvere pangamajas teine taaskasutuskeskne moesõu Moepeatus, mis tõi kokku stiilitundlikke ja loomingulisi koolinoori üle Eesti – lisaks Rakverele oli osalisi veel ka Hiiu- ja Saaremaalt.

Nüüdseks teise toimumiskorrani jõudnud moesõu läks Annika Tamme hinnangul küll korda, kuid alati on võimalik õppida, et järgmised korrad veel paremini õnnestuks.

Kuna Annika õpib praegu gümnaasiumi viimases klassis, siis ei julge ta Moepeatuse tulevikku ennustada, kuid ei mata maha lootust, et noorte seas hinnatud üritus igal aastal edasi toimub.

Seekordsest moesõust võttis osa kümme kollektsiooni üle terve Eesti ning võitjaks osutus Laura Saks kollektsiooniga “Lignum”.

“Kindlasti tänan kõiki heasoovlikke abistajaid, kelleta poleks üritust sel kujul toimunud,” lisas peakorraldaja lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles