Esmaspäeval muutub ilm tuulisemaks, aga sula pole veel oodata

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM2:LUMI, ILMASTIK, LIIKLUS, TALV :TALLINN, EESTI,26OCT12
Esimene lumi.  Ringsõit linnas. Tartu mnt.
pl/FOTO PEETER LANGOVITS/ POSTIMEES
TLNPM2:LUMI, ILMASTIK, LIIKLUS, TALV :TALLINN, EESTI,26OCT12 Esimene lumi. Ringsõit linnas. Tartu mnt. pl/FOTO PEETER LANGOVITS/ POSTIMEES Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Esmaspäeval asendub nädalavahetuse rahulik talveilm tuulisemaga, laussula aga uue nädala esimestel päevadel oodata ei maksa.  

EMHI sünoptik Merike Merilain ütles, et sulailm trügib ookeanilt lähenevate tsüklonitega küll lähemale, kuid samas on ida pool vastas tugevnev ja püsiv kõrgrõhuala. Nii pole nädala esimesel poolel laussula veel oodata. Ainult saartel ja osaliselt rannikul on soojem ja sajusem.

Nii esmaspäevaks kui ka nädala esimeseks pooleks ennustatakse üle Eesti vahelduva pilvisusega ilma. Rannikul võib sadada kohati lund ja lörtsi. Edela- ja lõunatuul tugevneb 4–10 m/s, õhtul saartel ja rannikul puhanguti 14–17 m/s. Õhutemperatuur on –1...+3 kraadi, saartel +3...+7 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles