Ralf Tribuntsov lõi kinni ujumise mitmevõistluse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Tribuntsov seliliujumise distantsil.
Ralf Tribuntsov seliliujumise distantsil. Foto: Arvet Mägi

Audentese spordikoolis õppiv Rakvere ujuja Ralf Tribuntsov tuli Tallinna meistriks omalaadses ujumise mitmevõistluses, kus kahe päevaga ujutakse 100 m distantsid kõikides ujumisviisides ning lõpetatakse 200 m kompleksujumisega.

“Vabalt võib öelda, et Ralf tuli mitteametlikult ka Eesti meistriks ning tegi seda väga kõrgel rahvusvahelisel tasemel: 100 m liblikujumise võitis ta kõikide üllatuseks tipptaset näitava ajaga 54,94, 100 m seliliujumises tuli küll napp kaotus selle ala liidrile Andres Olvikule, kuid isikliku rekordi lähedane aeg 55,53 on hooaja alguse kohta väga hea tulemus,” kommenteeris Rakvere ujumistreener Gunnar Tõnning Ralfi esitusi.

Tema sõnutsi oli 100 m rinnulidistants Ralfi nõrgim koht mitmevõistluses, kuid aeg 1.08,51 ei kuuluvat kehvade kilda. “Vabaujumises näitas Ralf jälle jõudu ning, alistades esimest korda 50 sekundi piiri, võttis tulemusega 49,99 alavõidu,” jätkas Tõnning.

Mitmevõistlust lõpetavas 200 m kompleksujumises sai Ralf Tribuntsov tulemuseks uut isiklikku rekordit tähistava 2.06,25.

Ligi 30 meesujuja konkurentsis saavutas mitmevõistluses 3320 punkti kogunud Ralf Tribuntsovi järel teise koha Martin Allikvee 3230 ja kolmanda koha Andres Olvik 2994 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles