Kallis sport võtab hingetuks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotspordi lapsed treenivad Paides endises turuhoones, kus tingimused pole nii head kui spordihallis, kuid odavam rendihind on toonud lapsi rohkem sportima.
Hotspordi lapsed treenivad Paides endises turuhoones, kus tingimused pole nii head kui spordihallis, kuid odavam rendihind on toonud lapsi rohkem sportima. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide E-piima spordihall on uus ja uhke hoone, aga kallis, mistõttu otsivad spordiklubid hinna poolest tagasihoidlikumaid pindu. Suurt valikut pole, sest linn on spordirajatistega ainuõiguslikus seisus.

Spordiklubi Hotsport omanik ja treener Taimi Ainjärv on õnnelik, et leidis Paides Rüütli tänavas tunduvalt odavamad ruumid, kui linnale kuuluvad asutused pakuvad, ja sai nii treeningute hinda alandada.

Hotspordi treeningute kuumaks algab praegu 15 eurost. Ainjärv usub, et kui ta koliks Rüütli tänavast spordihalli, ei saaks ta alla 50 euro kuus küsida.

Karateklubi Täht omanik ja treener Tarmo Alt tunnistas, et on kade Hotspordi peale, kes on saanud rentida ruume odavamalt. Alt treenib lapsi Laia tänava võimlas ja kuigi see pole nii uhke maja kui spordihall, pole tal ruumidele etteheiteid. Üksnes hind on liiga soolane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles