Sõber suurest kaotusest: see oli kõva nähvakas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber Tarvast juhendamas.
Andres Sõber Tarvast juhendamas. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Viimase nelja päeva jooksul kolmanda kohtumise Eesti meistriliigas pidanud Rakvere Tarva korvpallimeeskond tunnistas laupäeval võõrsil Tyco Rapla 95:70 paremust.

Tarvas püsib meistriliiga turniiritabelis viie võidu ja kolme kaotusega endiselt kolmandal kohal.

Rapla sai edumaa sisse kohe avaveerandajal ja juhtis poolajapausiks 51:30. Viimast veerandaega alustati kodumeeskonna 77:50 vedamisel.

Tarva rivistuses kerkis edukamaks kaksikduubliga hakkama saanud Renato Lindmets, kelle arvele kanti 21 punkti ja 10 lauapalli. Reimo Tamm lisas 19 ja Maris Laksa 10 punkti. Rapla kasuks viskasid Rait-Riivo Laane 22 (kaheksa korvisöötu), Kristjan Voolaid 20 ja Illimar Pilk 16 punkti.

«Jaks sai selleks korraks otsa ja see oli kõva nähvakas,» tõdes rakverlaste peatreener Andres Sõber ja tunnistas, et väsimuse faktor mängis seekord olulist rolli. Samas ei dramatiseerinud ta kaotust liialt üle. «Au Raplale, et nad suutsid agressivselt ja aktiivselt meile peale tulla.»

Uueks nädalaks lubas Tarva loots akud täis laadida, et siis kodusaalis toimuvateks järgmisteks Balti liiga mängudeks Vilniuse Sakalai ja Riia Barons kvartalsiga valmis olla. «Emotsioon, mis selle nädala kahest esimesest mängust saime, aitab meid neljapäeval-reedel edasi möllata,» lisas Sõber.

Nii neljapäevane, 15. novembri BB-i kohtumine Vilniuse Sakalaiga kui ka reedene, 16. novembri mäng Riia Barons kvartalsiga algavad Rakvere spordihallis kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles