Repliik: Poriplekid prouadele

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aarne Mäe
Aarne Mäe Foto: Tairo Lutter

Kenad prouad, kes te poest suurte kottidega tulete või sõbrannadega jalutades kevadet naudite, see repliik on mõeldud teile.


Praegu on kevad, lume sulamise aeg. Ja ma püüan linnas autoga sõites olla nii ettevaatlik kui suudan, kuid ikka tekib oht, et saate oma palitule poriplekid.



Olen täiesti kursis, et kogu linnapilt paistab autost kardinaalselt teistsugune, kui jala käies. Ja ma saan aru, et teie, tublid prouad, ei oska seda autoaknast avanevat vaadet sageli hästi ette kujutada.



Seepärast ma siin praegu nõu annangi. Nimelt - ärge jumala pärast jääge bussi ootama, sõbrannaga juttu rääkima või lihtsalt lähenevat autot pilguga saatma otse suure poriloigu kõrval! Aga nii on juhtunud alatihti. Ja ma olen ühe teie seast poriga päris korralikult üle valanud.



Seepärast, olge head ja astuge natukene eemale, siis on võimalus, et plekki ei jää teie mantlile ega ka autojuhi südametunnistusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles