Nurmsalu ja Piho alustasid hooaega kolmanda kohaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu Foto: Nordic Focus

Soomes Rovaniemis alustasid hooaega Eesti kahevõistlejad ja suusahüppajad, koondiste edukaimad olid kolmanda koha saanud Kaarel Nurmsalu ja Kail Piho.

Traditsioonilisel esimese lume võistlusel Rovaniemis tegid täna kaasa ka meie kahevõistluse ja suusahüpete koondislased. Kahevõistluses hoolitses parima tulemuse eest Kail Piho, kes ületas finišijoone kolmandana  ning kaotust võitjale Janne Ryynanenile kogunes vaid 1,2 sekundit.

Peale hüppevooru seitsmendat kohta hoidnud Kail Piho näitas murdmaarajal päeva teist sõiduaega ja ületas finišijoone kolmandana, Karl-August Tiirma lõppkohaks jäi täna viies. Koondise noorim liige Kristjan Ilves oli peale hüppevooru koguni teisel kohal, kuid murdmaarajal pidi taanduma neli kohta ning ületas finišijoone kuuendana. Han-Hendrik Piho oli 9.

Spetsiaalhüpetes oli koos Soome koondisega harjutav Kaarel Nurmsalu 95,0 ja 91,0 meetriste õhulendudega (239,0 p) täna kolmas, võitis Janne Happonen 99,0 ja 97.0 meetriste hüpetega (261,0p). Nurmsalut edestas veel Lauri Asikaine (hüpete pikkused 96,0 ja 93,0 m ja 249 punkti). Teised eestlaste kohad: Martti Nõmme 10. (88,0 ja 88,5 m), Siim-Tanel Sammelselg 22. (75,0 ja 65,0 m).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles