Laadale, laadale! Hea kaup ei oota

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik/Postimees

Suur kadrilaat Rakvere spordihoones

Täna kella kümnest neljani peetakse Rakvere spordihoones ja selle ümbruses parklas kadrilaata. Siseruumides ostlejad saavad uudistada eestimaist toodangut pakkuvate kaupmeeste käsitööd, toidukraami ja tööstuskaupu.

Spordihoone kõrval parklas on korraldajate sõnul võimalik osta ka kaupa, mis on valmistatud väljaspool Eestit. Ennekõike on laadal müügiks minev kraam talvise suunitlusega – seega, kel vaja jõuluks villaseid sokke vanaisale või kel sõrmed külmast sinised ja hädasti oleks tarvis uusi koduses koekirjas labakuid, peaks kahtlemata seadma sammud laadale.

Oma parimat pakutavat on tutvustamas enam kui üheksakümmend kauplejat Eestist ja ka Lätist.

Osana kadrilaadast toimub spordihoones spordikaupade täiturg.

Laada korraldaja Kirevene Mulk OÜ juhatuse liikme Eha Neito sõnul saab teoks ammune idee, mida spordikeskusega koos on mõlgutatud varemgi.

“Kuna laada toimumiskohaks on spordihoone, siis sobib sporditeemaline täiturg sinna suurepäraselt,” lisas Neito. Tema kinnitusel on plaan spordikaupade täikat Rakveres regulaarselt korraldama hakata.

Kadrilaadalised on oodatud ka Haljalas ja Kadrinas

Kes Rakveres laadamelu ehk liig paljuks peab, saab külastada ka Haljala rahvamaja parklas või Kadrina rahvamajas toimuvat sügishõngulist laata. Haljalas on laadalised teretulnud täna, Kadrinas homme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles