Galerii: Jõuluvanad avasid Pärnu südalinnas jõuluturu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Martensi platsil avati jõuluturg.
Pärnus Martensi platsil avati jõuluturg. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Port Arturi ja Pärnu Keskuse koostöös avati laupäeva keskpäeval kahe kaubanduskeskuse vahel südalinna jõuluturg. Meeleolu lõid Martensi väljakule saabunud jõuluvanad ja päkapikud.

Jõuluturu laval on iga päev kavas esinemised: üles astuvad Pärnu rahvatantsuseltsid, ansamblid ja noored Gabriele moekoolist. Port Artur 2s saab laupäeviti jõuluvanale salmi lugeda ja kuulata jõululaule Pärnumaa noorte esituses.

Martensi väljakule on üles seatud 19 päkapikumajakest, kus müüakse kodumaist käsitööd, jõulukingitusi ja talutooteid. Lapsed saavad oma jõulusoovid postitada jõuluvana postkontoris.

“Eestis ei ole eriti palju konkureerivaid ettevõtteid, kes otsustavad koostööd teha, et sellest midagi ilusat sünniks,” arvas Port Arturi turundusjuht Ave Reinson. “Port Arturil ja Pärnu Keskusel on hea koostöökogemus juba “Südalinna ostuöö” ühise projektiga, mida koos korraldame alates 2010. aastast. Loodame, et traditsiooniks saab meie jõuluturgki, sest praegu on tagasiside olnud väga positiivne.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles