Maiasmoka turniirilt jäi koju kuus medalit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Judoka Toomas Braun.
Judoka Toomas Braun. Foto: Erakogu

Vinni spordikompleksis nädalavahetusel peetud laste juudoturniiril Maiasmokk, mis oli ühtlasi Dumle karikasarja eelviimane etapp, jätsid Lääne-Virumaa noored judokad tugevas üleriigilises konkurentsis võisteldes koju kuus medalit: ühe kulla, kolm hõbedat ja kaks pronksi.

Tõeliseks päevakangelaseks oli Sakura klubis treeniv Vinni-Pajusti gümnaasiumi õpilane Toomas Braun, kes võitis väga ilusas stiilis maadeldes poiste raskekaalus (üle 60 kg) esikoha. Kõik kolm vastast alistas ta ippon'iga, Dumle karikasarjas on Toomas Braun oma kaalukategoorias enne viimast etappi 25 punktiga liider.

Hõbedase autasuga lõpetasid turniiri Rakvere põhikooli õpilane Märten Kesküla (kuni 27 kg, Viru Judo), Rakvere gümnaasiumi õpilane Laura Kallas (kuni 48 kg, Sakura) ja Avinurme keskkooli õpilane Patricia Matso (üle 48 kg, Sakura).

Ehkki Laura Kallas kaotas napilt Kohtla-Järve Afina klubi judokale Lii Tombergile, säilitas ta Dumle karikasarjas 22 punktiga oma kaalukategoorias liidripositsiooni.

Kolmanda koha said Väike-Maarja gümnaasiumi õpilane Andres Märtin Metsallik (kuni 38 kg, Ippon) ja Vinni-Pajusti gümnaasiumi õpilane Kristin Mäekivi (kuni 40 kg, Sakura). Kristin Mäekivi säilitas Dumle karikasarjas oma kaalukategoorias 27 punktiga liidripositsiooni.

Vinnis oli võistlemas ligi paarsada kuni 12aastast poissi-tüdrukut 23 Eesti judoklubist. Võistkondliku võidu sai tüdrukutest Kohtla-Järve Afina klubi, poistest Võru Rei, üldkokkuvõttes oli parim Võru Rei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles