Soomlased tahavad Nurmsalu jätkamist ka tuleval hooajal

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu Foto: Nordic Focus

Soome suusahüppelegend Janne Ahonen üllatas eile kaasmaalasi, kui teatas tippsporti naasmisest ja sihist võita järgmisel talvel Sotši olümpial medal.

«Eks ta tegi kõigile meeldiva tünga. Meie saime sellest juba päev varem aimu,» rääkis Soome koondisega koos harjutav Kaarel Nurmsalu. «Soomlastele on see superuudis, kuna nüüd on meeskonnas selline mees, kelle nimega on võimalik ka sponsoreid juurde meelitada.»

Samas on Nurmsalul ka endal häid uudiseid ning tänavu koos Soome koondisega harjutav eestlane võib seda teha ka järgmisel aastal. «Nad andsid mulle märku, et oleksid edaspidisest koostööst huvitatud. Nende tiimil on ka rahaliselt raske seis ja tänu minule tuleb neile natuke raha juurde. Lepingut veel pole, kuid on hea meel, et nad on minu jätkamisest huvitatud,» oli Nurmsalu asjade käiguga rahul. «Nad on mind ilusasti aidanud ja mingeid järeleandmisi ei ole tehtud. Loodan, et tiim jääb samaks.»

Täna ootab Nurmsalu ees Zakopane MK-etapp ning sellele järgnevast Sapporo etapist ta loobub. «Juba nelja hüppemäe turnee ajal oli tervisega natuke kehva seis ja mingi aeg peab natuke puhkama ja korralikult treenima ka,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles