Gross jätkab vana WRC roolis

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross.
Georg Gross. Foto: Ray Põder

Kahe hooaja vahel mõlgutas Georg Gross mõtteid moodsama ralliauto soetamisest, kuid seni tema käsutuses olnud Ford Focus WRC müügist ei saanud asja ning mees otsustas sellesse tagasi istuda. «Autole olulised sõlmed ja detailid on uuendatud, miks mitte siis sellega edasi sõita. Usun, et tänavu ma muid variante ei otsi,» rääkis Gross.


Kuigi tegemist on Eesti ühe kiireima rallimehega, ei sea ta endale sellel spordialal suuri sihte, vaid keskendub tööle oma isa Oleg Grossi firmas. «Jäin alustamisega kümme aastat hiljaks ja see rong on minu jaoks läinud,» nentis ta.

Kuigi Gross on Eestis ainus WRC-autoga sõitja, pole ta laupäeval sõidetaval Võru rallil oma ülevõimus sugugi kindel. Tema kahjuks räägib see, et viimasest võidusõidust on möödas üle poole aasta ning enne starti minekut ei saa ta teha ühtegi testi.

«Georgil ei tule kindlasti midagi kergelt,» arvas ka Ott Tänak. «Kui aga kõik kulgeb normaalselt, peaks ta olema konkurentidest kiirem.» Samas ootab Tänak suurt konkurentsi N-rühmas sõitjate vahel. «Meil on viis-kuus meest, kes võimelised selle klassi esikoha eest võitlema,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles