Rakvere haigla õendushoolduskeskus saab nurgakivi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere haigla.
Rakvere haigla. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

19. veebruari keskpäeval pannakse nurgakivi Rakvere haigla uuele õendushoolduskeskusele. „Olgugi, et ehitustegevus on jõudnud juba esimese korruse tugipostideni, ei ole seni olnud mahti tegeleda nurgakivi panekuga, „ ütles haigla juhatuse esimees Ain Suurkaev. Kokku kulub uue keskusega seotud tegevuste finantseerimisele 5,3 miljonit eurot, millest uusehituse ehituslik osa moodustab 4,6 miljonit eurot. Kõik see saab võimalikuks tänu Euroopa Regionaalarengu Fondi toele ja haigla omanike, Lääne-Viru maakonna kohalike omavalitsuste kokkuleppele jätkata haigla toetamist investeeringute tegemisel. Ehitajaks on Fund Ehitus osaühing.

Uus keskus koos ühendustega olemasoleva haigla korpusega toob juurde ca 3000 m² kasulikku pinda, millel saab asuma 48 õendushooldusosakonna palatikohta. Lisaks paranevad haigla ligipääsude logistiga ja ambulatooriumi teenuste kättesaadavuse tingimused.
AS Rakvere Haigla on jätkuvalt üldhaigla teenuseid osutav haigla oma piirkonnale, kus elab üle 70 000 elaniku. Ööpäevaringne erakorralise meditsiini teenus, statsionaarne ravi sisehaiguste, lastehaiguste, kirurgia, sünnituse, günekoloogia valdkondades, polikliiniku ja päevaravi teenused, koduõenduse ja palju muud jääb jätkuvalt kuuluma haigla teenuste paketti.
„Ehk ühe järjekorra meditsiini teenuste osutamisel saame uue keskuse valmimise järgselt likvideeritud, see on õendushooldusteenused ning osutada neid igati kaasaegsetes statsionaarsetes tingimustes,“ ütles haigla juht.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles