Lääne-Virumaal valitseb äärmiselt suur tuleoht

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: EMHI

Seoses suure tuleohuga palub päästeteenistus olla inimestel looduses äärmiselt tähelepanelik ning järgida tuleohutusnõudeid. Tule tegemine on praegu ülimalt ohtlik.


Lääne-Virumaal on tuleoht maakonna lõunaosas äärmiselt suur, ka rannikul on tule tegemine väga ohtlik. Infot tuleohu kohta saab Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi

kodulehelt

.


Looduses võib tulekahju tekitada kustutama suitsukoni, süüdatud lõke, maha jäetud klaasikild või auto summutist lennanud säde.



Päästeameti andmetel on tänavu Eestis registreeritud 1384 metsa- ja maastikutulekahju. Selle nädala alguses puhkes esimene suurem metsatulekahju Harjumaal Kuusalu vallas, kus põles 15 hektarit metsa.



Päästeteenistus ja keskkonnainspektsioon jätkavad reide kulupõletajate ning hooletute lõkketegijate tabamiseks. Tuleohutusnõuete rikkujat võib karistada rahatrahviga kuni 18 000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles