Tarval polnud naabrite võitmisega raskusi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas puhkehetkel.
Rakvere Tarvas puhkehetkel. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Eesti korvpallimeistrivõistlustel võõrustas Rakvere Tarvas reedel kodusaalis idavirulaste KK Hitot ja teenis turniiritabelisse tulemusega 101:73 (poolaeg 48:35) hooaja 18 võidu.
 

Tasavägise avaveerandaja järel kasvatasid väljakuperemehed poolajavaheajaks eduseisu 13-punktiliseks. Enne otsustavat neljandat perioodi olid vastastele kaitses tugevat survet avaldanud Tarva edunumbrid 77:53.

Üleplatsimeheks kerkis rakverlastest Reimo Tamm, kelle arvele kanti 23 punkti ja kuus lauapalli. Anthony Stewarti kontosse jäid 17 punkti ja üheksa lauapalli, Maris Laksa lisas 15, Mihkel Schleicher 11 ning äsja veebruarikuu Balti liiga parimaks mängijaks tunnistatud Brandis Raley-Ross 10 punkti.

Külaliste edukaim oli Tõnis Uueküla 17 punktiga. Kahekohalise isikliku skoorini jõudsid veel Aleksis Anijärv 13, Markus Laanemets 12 ja Siim Laur 10 punktiga.

Kummagi meeskonna rivistuses oli väikeseid puudujääke - Tarval ei teinud kaasa haigestunud Kaido Saks ja samuti Raimond Tribuntsov, Hito pingil seiras kaaslaste tegemisi Sander Saare.

Meistriliigas kolmandal tabelireal püsiv Rakvere Tarvas jätkab heitlusi juba laupäeval kell 17, mil koduväljakul võetakse vastu lähikonkurent, 12 võiduga neljandat kohta hoidev TTÜ KK.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles