Keskkonnaameti Viru regiooni hakkab juhtima Jaak Jürgenson

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Keskkonnaamet

Keskkonnaameti korraldatud konkursi Viru regiooni juhataja leidmiseks võitis neljakümne kandidaadi seas VKG keskkonna- ja tehnikaosakonna juhataja Jaak Jürgenson, kirjutab

Põhjarannik

.


"Virumaad on keskkonna poole pealt vaadates muidugi erinevad - Lääne-Virumaa kui traditsiooniliselt intensiivse põllumajandusega piirkond ja Ida-Virumaa kui tööstuspiirkond. Aga ajalooliselt on Virumaa ju üks olnud. Kindlasti pole nende kahe maakonna koondamine keskkonnaameti ühe regiooni alla lihtne, aga kindlasti pole see ka võimatu," võtab 1. juunist regioonijuhi ametisse asuv Jaak Jürgenson asja rahulikult.

Jürgenson tunneb mõlemat maakonda ja keskkonna seisukohalt nii tootmise kui korraldusliku poole pealt.

Enne Viru Keemia Grupi keskkonna- ja tehnikaosakonna juhatajaks tulemist kaheksa aastat tagasi töötas ta kokku sama palju aastaid Lääne-Viru maavalitsuse keskkonnaosakonna juhatajana ja seejärel sealse keskkonnateenistuse juhatajana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles