Dagö tuleb kunagi tagasi

, Viru Folgi peakorraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Saatpalu.
Lauri Saatpalu. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Lauri, Pantokraatori taastulek pole vist erutav sündmus üksnes publikule, kuidas see muusikule mõju avaldab, kas elad selle mõjul ka uuesti noorust läbi?

Ma ei ole väga nostalgiline inimene, elan olevikus ja lähitulevikus. Inimene on vana siis, kui haisema hakkab. Ma ei ela mingit olnud etappi oma elust uuesti läbi, ma teen bändi ja see on lahe!


Mis saab Dagöst, loodetavasti ehk samuti aastate pärast taastulek?

Dagö nime all tullakse kindlasti tagasi siis, kui sellel on mõtet ja midagi uut pakkuda. Kas see juhtub kahe või kaheteistkümne aasta pärast, ei tea.

Tore, et olete Pantokraatori projekti kaasanud ka Triinu. On see silla loomiseks uue põlvkonnaga?

Triinu on Pantokraatoris asendamatu. Ta ei ole lihtsalt taustalaulja, ta on bändi teine laulja. Triinu ka õpetab laulma, keda vaja. Ja ärgu Erik solvugu, aga Triinu on ilusam! Olles näinud Triinu enda laotud merekividest saunapõrandat, võin kinnitada, et ta ilmselt saaks ka sillaehitusega hakkama.


Veetsid mullu Käsmus kõik kolm festivalipäeva, kas Viru Folk pakkus Sulle seda, mida ühelt muusikafestivalilt ootad?

Jah! Mõned mõtted olid, aga neid jagasin tegijatega. Avalik irisemine hea asja kallal on nõme.

Sind võib nimetada ka J. Karjalaise maaletoojaks, sest just tänu Sinu soovitusele ta tänavu siin esineb. Mida tahaksid öelda inimestele, kes veel kahtlevad, kas 7. augusti õhtul Käsmu sõita, mil Viru Folgi Pealaval musitseerivad nii J. Karjalainen kui Pantokraator?

Mis mõttes kahtlevad!?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles