Kiri: Rakvere mainest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvamust saab avaldada näiteks ka keskväljaku mullavalli ja "varese" bussipeatuse kohta.
Arvamust saab avaldada näiteks ka keskväljaku mullavalli ja "varese" bussipeatuse kohta. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Virumaa Teataja võiks rohkem kajastada linna tänavakultuuri ja "puhtust" nii sõnas kui pildis. Milline on olu­kord meie sõpruslinnades?


Rakvere kesklinnas on muru tallatud panga ees, bussijaama juures, Tsentrumi taga on korrastamata maa, prügikaste pole paljude kaupluste ees jne. Meil on volikogu, linnavalitsus, kes peavad selle eest vastutama.


Minu arvates peaks linnas olema avalikkusele nähtav jalgsi liikuv korravalvur.Kas oleks utoopiline, kui teeks üleskutse, et meie Rakvere tänavatel ei suitsetata. Sest tänavatel suitsetajad-sülitajad on märk kultuuritusest.


Inimeste hinges on ikka veel suur ükskõiksus tagajärje vastu - keda valime, sellist leiba me sööme. Kui 40 000 krooni maksev näljane rott pandi paljaks varastatud teraviljasalve juurde või 50 000 krooni väärtuses on lõhutud valgusteid, võib öelda, et raha meil on, kuid seda kas ei osata või ei taheta mõistlikult kasutada.


Tore asi linnas on raamatukogu, kuid kõrval asuv endine kino laguneb.

Harald Lind, kodanik

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles