Rakvere linn ja maaülikool sõlmisid koostöölepingu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rektor Mait Klaassen (esiplaanil) ja Andres Jaadla allkirjastasid täna Rakvere ja maaülikooli koostöölepingu.
Rektor Mait Klaassen (esiplaanil) ja Andres Jaadla allkirjastasid täna Rakvere ja maaülikooli koostöölepingu. Foto: Rakvere linn

Rakvere linnapea Andres Jaadla ja Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaassen allkirjastasid täna Rakvere ja maaülikooli koostöölepingu.


Mait Klaasseni sõnul anti sellega juriidiline vorm senitehtud koostööle, ent samuti pandi alus mitmesugustele tulevikuprojektidele.

"Näitena võiks tuua selle, et maaülikoolis on algatatud rohelise ülikooli idee ning sama ideed on läbi töötamas ka Rakvere linn," märkis rektor. "Siin me oleme küll headeks partneriteks üksteisele. Teadlaste töö ei lähe hukka, kui me oma ideed linnale üle kanname."

Linnapea Andres Jaadla sõnul on linnal olnud väga edukas koostöö maaülikooli maastikuarhitektidega ning mõned konkreetsed uurimistööd võivad kunagi ka Rakvere linnaruumis kajastuda.

Jaadla avaldas ka arvamust, et sellest koostööst rohelise mõtteviisiga ülikooliga võib olla kasu ka säästva energia kava koostamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles