Tööinspektsioon kolis uutesse ruumidesse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööinspektsiooni Rakvere kontor.
Tööinspektsiooni Rakvere kontor. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Alates 18. maist on Rakvere kontoril uus aadress (Koidula 18a) ning sellest nädalast on Ida inspektsiooni töövaidluskomisjon põhikohaga Jõhvis.


Tööinspektsiooni Ida inspektsiooni juhataja Ülle Poli­tajav selgitas, et tööinspektsioon läbis laiaulatuslikuma struktuurimuudatuse, mille tulemusena loodi senise 15 maakondliku keskuse asemel neli üksust: Põhja, Lõuna, Ida ja Lääne inspektsioon.



Sellega seoses koondati maakondlike inspektsioonide juhatajate ning sekretäride-referentide ametikohad.



"Reformi eesmärgiks oli nii töö efektiivsemaks muutmine kui ka kulude kokkuhoid. Regionaalsete inspektsioonide loomise tulemusel jäid töövaidluskomisjonid kõikidesse piirkonna keskustesse, v.a Ida piirkonnas, kus tekkis takistusi Rakvere töövaidluskomisjoni kolimisel Jõhvi.  Tänaseks on takistused likvideeritud ning töövaidluskomisjon asub Ida inspektsiooni keskuses Jõhvis," rääkis Politajev.



Tema sõnul kiirustas töövaidluskomisjoni kolimist Jõhvi ka avalduste oluliselt suurem arv Ida-Virumaal.



1. jaanuarist 15. maini esitati Rakvere töövaidluskomisjonile 127 avaldust üle Virumaa, samal ajavahemikul Narva komisjonile 219 avaldust. Loodav Jõhvi töövaidluskomisjon teeb väljasõiduistungeid Rakverre.



Rakvere kontoris vastu võtvate inspektorite hulk ei muutu, ka telefoninumbrid jäävad samaks.



Jurist Ülle Kool võtab vastu esmas­päe­val 9-12; inspektor Lembit Länts kolmapäeval 9-12; tööinspektor Küllike Kuusik neljapäeval 9-12.



Lisaks saab töösuhteid puudutavates küsimustes helistada infotelefonil 6406000 E-R kella 10-15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles