Seaküla Simson peab juubelit juunis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Simson ehk Seaküla Simson.
Aivar Simson ehk Seaküla Simson. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Detsembrikuus sündinud Aivar Simson ehk Seaküla Simson otsustas oma 50 aasta juubelit pidada hoopis 5. juunil, kirjutab Põhjarannik



Sul on sünnipäev ju detsembris, miks sa seda suvel tähistad? Kas see on kunstirahva seas mingi uus mood?

Ma võtsin eeskuju Eesti tuntud graafikust Eve Kasest, kes on sügisel sündinud, kuid kutsus mullu meid oma juubelile suvel. Igatepidi mugav - nii endal kui külalistel.

/.../

Sinu tsunfti inimene Kristina Norman löödi hiljuti risti kuldsõduri happening'i eest Tõnismäel. Mis sina sellest loost arvad?

Ta oleks pidanud oma edevuse rahuldamiseks leidma teise tee.

Rakvere teeb kummarduse Arvo Pärdi ees ning püstitab talle linna monumendi. Kas sa oled oma konkursitöö juba žüriile esitanud?

Eile (teisipäeval-toim.) alles valasin pronksi, täna lihvin. Tunnustatud kunstnikul, nagu näed, on kogu aeg väga kiire ning igasuguste tähtaegadega käib võidujooks.

Täna just helistati Tallinnast ja küsiti, kuidas peaks seda Sakala ette tellitud kahe ja poole meetri kõrgust hundi kuju valgustama hakkama. Ma pole selle tegemist veel alustanudki...

Loe intervjuud Põhjarannikust 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles