Sajandivanune rahvamaja astub uude ajastusse

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seltsi juhatuse liikmete pilgud on suunatud sellele kohale seinal, 
kus kunagi oli siniste tähtedega kirjutatud Palmse Valla Priitahtlike Pritsimeeste Seltsi seltsimaja. Juhatuse soov on, et see kiri taastatakse.
Seltsi juhatuse liikmete pilgud on suunatud sellele kohale seinal, kus kunagi oli siniste tähtedega kirjutatud Palmse Valla Priitahtlike Pritsimeeste Seltsi seltsimaja. Juhatuse soov on, et see kiri taastatakse. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Kas me 8. juunil pidu saame pidada, küsisid Võhma Seltsi liikmed ehitajalt, seistes töömeeste staabis ehk rahvamaja koridoris ehitusmaterjali vahel.

“Meile sobib,” vastas Võhma rahvamaja remontiva OÜ Restaure juhataja Valmar Järg. Seda, et pidulised veidi rohkem kui kuu aja pärast peauksest siseneda saavad, juhataja ei öelnud, küll aga lubas ta, et otse suurde saali viiv kõrvaluks on selleks ajaks uue vastu vahetatud ning ligipääs saalile olemas.

Detsembri alguses alanud rahvamaja renoveerimistöödega ollakse praeguseks nii kaugel, et seni läbi sadanud katus on uue vastu vahetatud, juurdeehitise seinad püsti ja sellelgi katus peal. Nüüd läheb vana maja akende-uste vahetamiseks ja fassaadi krohvimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles