Rakvere gümnaasiumi algklasside majas esimest korda tehti talguid

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talgud. Foto on illustreeriv.
Talgud. Foto on illustreeriv. Foto: Eva Klaas

4a klassi õpilased oma õpetaja Pille-Riin Pukiga arvasid, et üks suur kevadkoristus õues tooks rõõmu südamesse paljudele.

Nii tehtigi otsus, et RG algklassimaja õpilased võiksid osaleda “Teeme ära!” talgupäeval ning korrastada oma maja ümbruse. 4a klass oli valmis võtma korraldustöö ja talgute juhtimise enda kanda. Nii saigi õpetaja Pille-Riin Pukist talgujuht ja õpilastest korraldusmeeskond.

Seda tehti kohe rõõmuga, sest õpilaste silmad särasid ning õhinaga toimetati majas ringi.
Koostöös valmistati talguteks põhjalikult ette. Õpilased meisterdasid 4 meetri pikkuse üleskutse. Klassi esindajad kohtusid alguses õppealajuhatajaga, siis direktori ja majandusjuhatajaga, sest oli tekkinud väga palju küsimusi. Ettevalmistused käisid ning laupäeva hommikul oli Rakvere gümnaasiumi Tallinna tänava maja hoov rahvast täis. Õpetajad, õpilased, vanemad, õed-vennad ja mõni sõbra sõbergi oli kaasa kutsutud, et üheskoos kevad südamesse tuua.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles