Minid vuravad Virumaale

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minid
Minid Foto: Internet

Eesti klassikaliste minisõidukite huvilisi koondav MTÜ Eesti Miniklubi korraldab oma seekordsed suvepäevad 28.-30. juunini Lääne- ja Ida-Virumaal.

Rakveret külastavad autod 28. juunil kella 13 ja 15 vahel autoorienteerumise käigus. Kavas on minidega vigursõit Rakvere laululava esisel platsil. Seejärel sõidetakse edasi Ida-Virumaale, kus laupäeva hommikupoolikul näidatakse minisõidukeid Jõhvis kaubanduskeskuse Tsentraal esisel väljakul.
Üritusele on registreerinud üle 15 minisõiduki Eestist, kuid lisaks on lubanud tulla neid Lätist, Soomest ja võib-olla ka Venemaalt. Kui kõik kohale jõuavad, võib kolme päeva jooksul näha ligi 40 klassikalist minisõidukit.
Miniklubi organiseerib aastas paar-kolm suuremat üritust (kevadtuur, suvepäevad ja sügistalgud). Näiteks 2010. aasta sügistalgutel käidi jõu ja nõuga abiks Virumaa loomade varjupaigal, kus aidati parandada ja värvida kuute ning anti üle kogutud annetused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles