Vallo Kruusimägi liitus reformierakonnaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallo Kruusimägi.
Vallo Kruusimägi. Foto: Arvet Mägi

Lihaveiseid kasvatava OÜ Hannora juhataja, SA Rakvere Muusikakooli juhatuse esimees ja Eesti Lihaveisekasvatajate Seltsi asutaja Vallo Kruusimägi astus reformierakonda ja kandideerib sügisestel kohalike volikogude valimistel Rakveres. Aasta algusest on Rakvere piirkonnaga liitunud 172 inimest.

“Rakveres pean oluliseks linnamajandusega seonduvat, kus ratsionaalne ja esteetiline linnaruumi jagamine lähtuks ennekõike ehituse ning planeeringutega seotud otsustest,” sõnas Kruusimägi. “Kindlasti toetab mind selles valdkonnas omandatud eriala Eesti põllumajandusakadeemias ning üle 10 aasta töökogemust kinnisvara hindamise ja vahendamise, maamõõtmise ning detailplaneeringute tegemise valdkonnas,” lisas ta.
Vallo Kruusimägi on seitse aastat juhtinud ASi Tallegg tootmist, olles samas ettevõtte juhatuse liige. Praegu on ta ka OÜ Nurkse Seafarm omanik ja juhatuse liige, kasvatades 330 šarolee tõugu lihaveist ja harides üle 1000 ha maad.
Lääne-Virumaal on 850 reformierakondlast, kellest 372 kuuluvad Rakvere piirkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles