Lasilas kõlab “Romeo ja Julia”

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Liiv.
Diana Liiv. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Lasila mõisas esineb 13. juunil kell 18 pianist Diana Liiv kavaga "Romeo ja Julia". Kontsert kuulub MTÜ Muusikasõprade Selts uude sarja "Kammermuusika unustatud mõisates".


"Aasta jooksul oleme klassikalist muusikat toonud koolikontsertide formaadis mõisakoolidesse üle Eesti, nüüd jätkame tegevust ka koolivälisel ajal koostöös Unustatud Mõisate projektiga," ütles MTÜ Muusikasõprade Seltsi aseesimees Kadri-Ann Sumera.

Sumera sõnul on särava portreteerija ning värvika karakteriloojana on Sergei Prokofjev Romeo ja Julia traagilist armastuslugu kujutavas balletisüidis keskendunud mitte niivõrd tunnete kujutamisele ega draamale, vaid just näidendis esinevate tegelaste iseloomude väga ilmekale kujutamisele.

Diana Liiv on esinenud solisti ja kammermuusikuna Eestis, Leedus, Rootsis, USA-s ja Soomes.

Orkestrisolistina on ta mänginud Longy Sümfoonia Orkestriga Bostonis, Kaunase Sümfoonia Orkestriga ja mitme teise orkestriga.

Peale klaveri mängimise on Diana Liiv kirjutanud ka kaks muusikalist lasteraamatut "Neli heldet haldjat" ja "Võluvitsa vägi".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles