Rakvere staadioni väisas UEFA delegaat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere staadion.
Rakvere staadion. Foto: Rakvere spordikeskus.

Kolmapäeval tegi Rakveresse visiidi Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) tehniline delegaat Fernand Meese, kelle kohapealseteks saatjateks olid Eesti jalgpalli liidu infrastruktuuri juht Targo Kaldoja ning Rakvere spordikeskuse direktor Erich Petrovits.


55aastane Meese, kelle põhialaks on staadionide turvalisusega seotud küsimused, hoidus küll täpsematest hinnangutest Lääne-Virumaa esindusstaadioni kohta, kuivõrd tema tööülesanded seda ei võimaldanud, kuid märkis, et Rakvere staadioni näol on tegemist igati kena ja korraliku kompleksiga.

Kümme aastat tagasi tegevkohtuniku karjääri lõpetanud, kuid tehnilise delegaadina töötades endiselt meelisalale pühendunud Bruggest pärit ametnik tunnistas, et elab täielikult jalgpallile. "Perekond on küll tihtilugu kannatajaks pooleks, kuid selline on juba minu elu," lausus ta.

Möödunud aastal võõrustas Rakvere staadion mitmeid rahvusvahelisi jalgpallikohtumisi - UEFA sõprusturniiri mänge Horvaatia, Türgi, Malta ja Eesti naiskondade osavõtul, samuti noormeeste U-21 vanuseklassi Euroopa meistrivõistluste valikmängu Eesti-Makedoonia, milles eestlased teenisid oma ainsa võidu.

Tänavu sügisel ootavad oma järge aga mitte vähem põnevamad noormeeste U-17 vanuseklassi EM-i valikmängud, millest esimeses on Eesti noormeeste vastaseks Rakveres 17. oktoobril Ukraina ja teises 22. oktoobril Sloveenia eakaaslased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles