Jaanilaupäeval tabas politsei joobes alaealisi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanipäev .
Jaanipäev . Foto: Priit Veski.

Rakvere politseiosakonna juhi ülemkomissar Lembit Kalda sõnul möödus jaaniöö rahulikult. Ööpäeva jooksul sai politsei 26 väljakutset, millest enamik oli Kalda hinnangul tingitud sellest, et alkohoolseid jooke pruugiti jaanipidustuste ajal liiast. Midagi tõsist õnneks ei juhtunud.


Samal ööl korraldati ka politseioperatsioon, mille käigus tabati viis joobes autojuhti. Kokku tabati neid ööpäeva jooksul kuus.



Alkoholi liigse tarbimise tõttu tuli ette ka avaliku korra rikkumisi. Nimelt läks alkoholi pruukinud naine Rakvere linnas Vahtra puiesteel riidu oma naabritega. Samuti oli probleeme avalikus kohas alkoholi tarbimisega: politsei tabas avalikus kohas kaheksa alkoholijoobes viibinud alaealist ning 11 täiskasvanut.



Liiklusõnnetusi registreeriti jaanipühade ajal üks. 24. juunil kell 1.25 juhtus liiklusõnnetus Rakvere vallas Paatna külas, kus seni veel kindlaks tegemata autojuht kaldus oma Hyundai Lantraga vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu tulnud sõiduauto Opel Antaraga, mida juhtis 37aastane Andres.



Hyundai juht ja kaks kaasreisijat põgenesid sündmuskohalt.



Jaanilaupäeval sai üle Eesti juhtunud liiklusõnnetuses vigastada kokku 11 inimest.



Ka päästjatele möödus 23. juuni suuremate tulekahjudeta.



Eestis kutsuti 23. juuni öösel päästeteenistus välja 31 korral lõkete pärast. Lääne-Virumaal kutsuti päästeteenistus lõkke juurde kahel korra.



Ida-Eesti päästekeskuse pressiesindaja sõnul üks lõke kustutati, sest selle juures ei viibinud inimesi.



Teisel juhul olid lõkke ääres jaanipidulised ja ohutusnõudeid ei rikutud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles