Kaitseministeerium remontis kaitseväe objektideni viivaid teid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tolmune tee.
Tolmune tee. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kaitseministeeriumi rahastamisel lõpetati ehitustööd Kadrina ja Tapa valla territooriumil asuva ning keskpolügoonile suunduva nelja tee remontimisel.

Teede rekonstrueerimisprojektide koostamisega seotud kulud kandsid kohalikud omavalitsused. Rekonstrueeriti Kadrina vallas asuvad Läsna-Loobu tee ja Ohepalu tee ning Tapa vallas asuvad Punamäe tee ja Lehtse mõisa-Põrnu tee. Rekonstrueerimise käigus laiendati seniseid umbes 3-5 meetri laiuseid teid kuni 6 meetrini, tihendati muldkehad, samuti said teed uue kruuskatte.

Punamäe tee ja Läsna-Loobu tee said lisaks täies pikkuses tolmuvaba katte.

Tolmuvaba kate ehitati ka Ohepalu tee ja Lehtse mõisa-Põrnu tee lõikudele, mille vahetus läheduses asusid elumajad. Projekti kogumaksumuseks kujunes u 14,62 miljonit krooni. Enamik töid valmis 2008. aasta sügisel, kuid ilma halvenemise tõttu jäi osa pindamis- ja viimistlustöid 2009. aasta kevadsuvesse.

Tänaseks on kõik tööd lõpetatud ja teed täies ulatuses kasutusvalmis.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles