Viljandi pärimusmuusika festivali kantakse üle ka teles

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune Viljandi "Pärimusmuusika festival".
Mullune Viljandi "Pärimusmuusika festival". Foto: LIIS SAAR/SAKALA

XVII Viljandi pärimusmuusika festivali otseülekanded jõuavad huvilisteni nii televisiooni, raadio kui interneti kaudu. Nii saavad festivalimelust osa ka need, kes mingil põhjusel ise folgirütmidesse sukelduda ei saa.


Kontsertide heli ja pilti kantakse internetilehel

www.folk.ee

festivali videotiimi poolt üle juba 11. aastat.

Folk.ee lehelt üle kantavat festivali saavad telepildi kaudu näha ka Elioni digiTV kliendid, sest seal on 23.-26. juulini avatud spetsiaalne Viljandi pärimusmuusika festivali kanal.

Viljandi festivalile keskenduvad reedel ja laupäeval Vikerraadio, Raadio 4 ja R2.

Reedel kell 10-12 ja 14-16 saab venekeelse Raadio 4 eetris kuulda ülevaadet festivali avapäevast ning intervjuusid esinejatega.

Seejärel, kell 12-14 ja 16-18 võtavad järje üle Vikerraadio saatejuhid Arp Müller ja Lauri Varik, kes jalutavad vabalaval, toovad kuulajateni ehedat muusikat ning puhuvad juttu uute esinejatega.

R2 eetris saab reedel kell 18-20 ning laupäeval kell 13-19 kuulda festivalimelu, jutte telgitagustest ning muusikat lava pealt. Kohal on R2 raskekahurvägi koosseisus Aimar Ventsel, Heidy Purga, Koit Raudsepp, Erik Morna ja Kaarel Kose.

XVII Viljandi pärimusmuusika festival toimub 23.-26. juulini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles