Täna pärastlõunal algas Viru Folk

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Folgi avamine. Kadri Kask, Jalmar Vabarna, Villu Talsi, Peep Veedla, Taavet Niller, Jaan Jaago, Aarne Vaik ja Urmas Tamm laulmas “Virumaa laulu” avamisel
Viru Folgi avamine. Kadri Kask, Jalmar Vabarna, Villu Talsi, Peep Veedla, Taavet Niller, Jaan Jaago, Aarne Vaik ja Urmas Tamm laulmas “Virumaa laulu” avamisel Foto: Eero Vabamägi

Täna kell 15.30 algas "Lauluga Põhjamaast" Viru Folk, mis toob Käsmusse esinema muuhulgas ka Zetod, Jääääre ja Värttinä.

Festivali avasid folgi peakorraldaja Peep Veedla , Käsmu külavanem Aarne Vaik, endine Lääne-Viru maavanem Urmas Tamm, bänd Gjangsta ja laulja Kadri Kask.

Tamm ja Kask esitasid "Virumaa laulu", misjärel ütles peakorraldaja Peep Veedla: "Virumaa on võimas, aga "Käsmu laht", see väärib ju ka laulmist."

Üheskoos lauldi Taavet Nilleri eeslaulmise järgi "Käsmu lahte". Avamise lõpus kuulutas Veelda: "Festival on avatud, elagu Viru Folk!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles