Noordisaineri suvi on täis töörõõmu

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõõmus neiu Liis Sirendi tööd ei karda.
Rõõmus neiu Liis Sirendi tööd ei karda. Foto: Maria Kingsepp

Rõõmsatujuline neiu Liis Sirendi ei kurda selle üle, et on enamiku suvest tööd teinud, vaid ütleb, et kes palju teeb, see palju jõuab.


Suvi hakkab peaaegu läbi saama, praegu võib juba sellele tagasi vaadata. Milline oli 2009. aasta suvi sinu jaoks?

Jõudsin alles sel esmaspäeval esimest korda terve suve jooksul randa, et lihtsalt puhata, sest kogu aeg on olnud üsna palju tegemist.



Mis sind siis rannast eemal hoidis?

Näiteks korraldasime kogudusenoortega English Campi, mis oli mõeldud meie piirkonna VII-XII klassi õpilastele, ja ka 7-12aastastele lastelaagrit.



Nüüd, kui English Camp läbi on, jätkame igareedeste noorteõhtutega. Praegu kestab mul veel 120tunnine suvepraktika firmas LP_disainköögid.



Pidasin teises inglise keele laagris, mida korraldas Caligo Koolituskeskus, ka loengu. Ja vahepeal olen korraldanud veel paar laste sünnipäeva.



Millal selle suve kõige kiirem aeg on olnud?

Kolm viimast nädalat on olnud väga kiired. Kui lastelaager lõppes, oli kaks vaba päeva, mille jooksul jõudsin pulmas käia, ja siis algas English Camp, mis kestis nädal aega.



Seejärel käisin Soomes ja naastes siia läksin Viru Folgile. Nüüd olen tagasi praktikal.



Sa oled üliõpilane. Mida õpid ja kus?

Ma teadsin juba üheksandas klassis, et tahan kas moedisaini või sisearhitektuuri õppima minna. Eesti kunstiakadeemiasse küll sisse ei saanud, aga siis tekkis võimalus Rakveres Mainori kõrgkoolis õppida.



Nüüdseks olen kaks aastat sisedisaini õhtuses õppes olnud. Õpingute tõttu olen ka suvepraktikal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles