Olle Horm asus Maag Lihatööstust juhtima

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olle Horm.
Olle Horm. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Maag Lihatööstuse juhatuse esimeheks on alates esmaspäevast endine AS-i Rakvere Lihakombinaat juht Olle Horm.


"Valisime Maag Lihatööstuse jõulist strateegiat ellu viima Olle Hormi, kes tunneb seda turgu läbi ja lõhki ning kes suudab kindlasti oma varasemate kogemuste baasil ettevõtte uuele tasemele viia," avaldas lootust AS Maag Grupi nõukogu esimees Roland Lepp.

Lepa hinnangul mõjutab Hormi liitumine Maag Lihatööstusega positiivselt kogu Maag Gruppi, kuid eelkõige annab tema senine laialdane juhtimiskogemus ja töised saavutused suure lihatööstuse juhina võimaluse teha ettevõttel kvalitatiivne hüpe edasi.

"Esialgsete plaanide kohaselt soovime oma kanna tugevamalt maasse suruda Baltikumis, kuid oleme vaadanud ka kaugemale," avaldas ta edasisi plaane.

"Tegelikult on soe tunne jälle lihatootmise igapäevas osaline olla ja tegutseda alal, mida hästi tunnen ja armastan," lisas Olle Horm.

Hormi sõnul keskendub ta esmalt end ettevõtte tegevusega kurssi viimisele, seejärel juba edasise arendustegevuse kavandamisele.

Olle Horm on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli elektroonikainseneri erialal. Aastatel 2000-2007 töötas Horm Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehena ning kahe aasta vältel ka AS-i Tallegg juhatuse esimehena.

Aastatel 2008-2009 juhtis Olle Horm ehitusettevõtet AS Skanska EMV.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles