Müürsepp mõtleb koos Rakvere Tarvaga treenimisele

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Müürsepp
Martin Müürsepp Foto: Toomas Huik

Rakvere Tarva korvpalliklubi peatreener Andres Sõber loodab, et Eesti viimase kümnendi parim korvpallur Martin Müürsepp liitub tema meeskonna treeningutega.

Naasmist ei välista ka viimati Austraalias mänginud, ent jalavigastuse tõttu poolteist aastat korvpallist eemal olnud ning viimasel ajal peamiselt pokkerimängule pühendunud Müürsepp ise.

«Alguses tahaks meestega koos niisama joosta ja füüsilist trenni teha,» rääkis Müürsepp möödunud laupäeval. «Kui jalg kannatab, võib mängida, läbi valu pole aga asjast mõnu – siis ei hakka punnitama.» Samas andis peatselt 35. sünnipäeva tähistav Müürsepp mõista, et päris suurde korvpalli pole mõtet teda tagasi oodata.

Müürsepp on külastanud Tarva treeninguid ning jälginud hooajaeelseid kontrollmänge. Üheks põhjuseks on kindlasti ka see, et alates suvest pallib Rakvere meeskonnas tema õepoeg Jörgen Hiiuväin.

Samuti võivad kasvõi amatöörina naasmisele anda tõuke Valmo Kriisa ja Ardo Ärmpalu Tarvaga ühinemine. «Kui need mehed jääksid hooaja lõpuni, oleks päris huvitav,» möönis Müürsepp, kes on koos Kriisaga mänginud juba alates noortekoondistest.

Seni võib aga Müürsepp näha rohkem kaardilaua taga, kus endise tippsportlase sõnul tehakse talle üha ahvatlevamaid ettepanekuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles