Maavalitsus kutsub maakonna aastaraamatu esitluse mälumängule

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Viru maavalitsus.
Lääne-Viru maavalitsus. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Lääne-Viru maavalitsus esitleb teisipäeval, 29. septembril kell 15 maavalitsuse saalis Lääne-Viru maakonna aastaraamatut 2008.


Aastaraamatu esitlus toimub juba traditsiooniliseks muutunud mälumängu vormis.

Oma mälu värskendama on oodatud kõik huvilised, kellele maakonnas kellele tema lähem ja suurem ümbrus korda lähevad: nii ajakirjanikud, poliitikud, koostööpartnerid, avaliku elu tegelased, omavalitsuste juhid ja ametnikud, haridustegelased, nii valimisnimekirjades kandideerijad ja kui nende valijad, noored ja vanad jne - kõik, kellele pakub huvi maakonnas toimuv.

Maavalitsus paneb parematele teadjamatele välja ka auhinnad. Peaauhinnaks on taas rõõmsavärviline kootud Lääne-Virumaa murumütsike.

Mälumängust osa võtmiseks on vajalik eelregistreerimine e-posti aadressil hilje.pakkanen@l-virumv.ee või telefonil 325 8007 või 53 499 629.

Lääne-Viru maavalitsuse ja erinevate asutuste koostööna valminud aastaraamat sisaldab hulgaliselt infot ja numbreid erinevatest eluvaldkondadest; rahvastikust, haridusest, kultuurist, tervishoiust, sotsiaalhoolekandest, tööhõivest, kohalike omavalitsuste eelarvetest jne.

Raamat on heaks abimeheks, kui on vaja üht või teist näitajat, tahame teada, kus asume meie võrreldes teistega.

Aastal 2009 peaks ülevaade kohalikust elust väga paljudele eriti korda minema, sest olulised kohalike omavalitsuste volikogude valimised on kohe ukse ees.

Lääne-Viru maavalitsus on aastaraamatut välja andnud alates 1993.aastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles