Haridusminister tänab virulasi eesti õpetaja autähise ja õpetajalugude algatuse eest

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridusminister Tõnis Lukas avaldas virulastele toetust.
Haridusminister Tõnis Lukas avaldas virulastele toetust. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Teisipäeval saabus haridusminister Tõnis Lukaselt toetuskiri maavalitsusele, Haljala vallavalitsusele ja gümnaasiumile, milles ta kiidab algatust rajada Lääne-Virumaale Haljalasse autähis Eesti õpetajale ning ideed koguda õpetajatest lugusid.

Kirjas öeldakse, et praegusel ajal on äärmiselt oluline elavdada diskussiooni õpetajarolli üle ning väärtustada ühiskonnas õpetaja elukutset. Eesti õpetaja peab tagasi saama oma väärika koha riigi tuleviku kujundamisel.
 
"Loodame, et teie ettevõtmine koos teiste, riigi poolt juba rakendatud ja veel rakendatavate meetmetega, aitab kaasa õpetaja maine tõstmisele ning üha enam  kõrgharidusega  noori valib oma tulevaseks elukutseks õpetajaameti. Kiidame teie algatused põhimõtteliselt heaks, soovime edu nende elluviimisel ning püüame olla nõu ja jõuga abiks neile ettevõtmistele,"  kirjutas oma toetuskirjas minister Tõnis Lukas.
 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles