Ida-Virumaal sai kahes liiklusõnnetuses kolm inimest viga

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokkupõrkes osalenud veoauto Kukruse-Tammiku teel Ida-Virumaal.
Kokkupõrkes osalenud veoauto Kukruse-Tammiku teel Ida-Virumaal. Foto: Postimees.ee lugeja

Täna hommikul toimunud kahe veoauto kokkupõrkes sai viga ühe veoauto juht, teelt väljasõitnud sõiduautos said kannatada juht ja kuueaastane laps.


Täna kella 7.50 ajal juhtus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Kohtla vallas Kabelimetsa külas Kukruse-Tammiku tee esimesel kilomeetril, kus põrkasid kokku kaks vastassuundades liikunud veoautot. Tegu oli poolhaagistega Scania ja DAF.

Liiklusõnnetuse tagajärjel sai kannatada Scaniat juhtinud 55-aastane Vassili, kes toimetati Ida-Viru keskhaiglasse ning jäeti edasisele ravile. DAFi roolis olnud 47-aastane Aivar kannata ei saanud.

Teine liiklusõnnetus juhtus täna kell 11.10 Ida-Virumaal Iisaku vallas Tammetaguse külas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 30. kilomeetril, kus sõiduauto Toyota sõitis teelt välja. Autot juhtinud 46-aastane Igor ja autos viibinud kuueaastane laps toimetati Ida-Viru keskhaiglasse. Autos samuti kaassõitjaks olnud naisterahvas kannatada ei saanud. Kõigil kolmel olid turvavööd kinnitatud.

Mõlema juhtumi asjaolud on Ida politseiprefektuur kommunikatsioonibüroo vanemspetsialisti Liivi Maalmani sõnul selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles