Kiri: Avaldame tänu tublidele politseinikele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

12. oktoobri vihmasel ja tuulisel ööl said Kadrina valla raamatukogu töötajad turvafirmalt G4S šokeeriva telefonikõne, et kurikaelad on raamatukogu akna lõhkunud ja arvatavasti ruumides sees käinud.


Kohale jõudes selgus, et ära on viidud töötajate arvutid ja muusikakeskus. Kõige suurem kahju oli paljude aastate jooksul tehtud tööst, mis oli kadunud koos varastatud arvutitega. Solvav oli, et leidub inimesi, kes rüüstavad ja tekitavad kahju asutusele, kus jagatakse lahkelt tasuta vaimuvara ja ulatatakse abikäsi kõigile soovijatele.



Me ei lootnudki enam oma vara kätte saada ja seda üllatavam oli Ida politseiprefektuuri Rakvere kriminaaltalituse komissari Liivi Ruuto telefonikõne raamatukokku, mis teatas, et kõik meie kadunud vara on leitud ja püütakse isegi taastada arvuti kõvakettal kaotsiläinud infot.



Tahame tänada Liivi Ruutot ja kogu meeskonda, kes tegutsesid väga asjatundlikult ja operatiivselt ning suutsid mõne päeva jooksul kuritöö lahendada. See juhtum on heaks näiteks, et meie politsei on professionaalne ja temale võib lootma jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles