Ambla vald otsib uut juhti naabermaakonnast

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Lääne-Viru maavanem Urmas Tamm on üks võimalikest kandidaatidest, kellele võidakse pakkuda Ambla vallavanema kohta.
Endine Lääne-Viru maavanem Urmas Tamm on üks võimalikest kandidaatidest, kellele võidakse pakkuda Ambla vallavanema kohta. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Amblas võimule pääsenud inimesed kaaluvad pakkuda vallavanematooli Lääne-Viru endisele maavanemale Urmas Tammele.


Koduvalla Eest nimekirjas enim hääli kogunud Vello Teor tunnistas eile, et koalitsioonilepingut pole nad allkirjastanud ega  kavatse seda ka teha. «Saame valla juhtimisega ka ilma selle paberita hakkama,» põhjendas ta.

Vallavanema otsingutega on Teori kinnitust mööda tegelenud nii nende nimekiri kui ka volikokku pääsenud erakonnad. «Oleme rääkinud mitmest nimest ja kohtunud kolme inimesega,» täpsustas ta.

Teor tunnistas, et üks mees, kellele on kaalutud vallavanemakohta pakkuda, on Lääne-Viru endine maavanem Urmas Tamm.

Teori meelest ei saa sellest siiski veel järeldada, nagu oleks ostustatud, et naabermaakonna endine juht saabki Ambla vallavanemaks. «Seda on alles kõigest arutatud, ei midagi muud,» lisas ta.

Urmas Tamm teadis öelda, et tema vastu tuntakse Amblas huvi, kuid kinnitas, et pole Ambla volinikega kohtunud.

Tamm tunnistas, et kui talle tehakse ettepanek asuda Ambla vallavanemaks, siis ta kaalub seda. «Mulle on tulnud praegu teisigi pakkumisi ja pean tegema nüüd õige valiku,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles