Homme kõik võrkpalli­meeskonda toetama

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reimo Rannar.
Reimo Rannar. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Homme peab võrkpallimeeskond Rakvere Grossi Toidukaubad Schenkeri liigas selle hooaja esimese kodumängu, vastaseks on läinud hooaja hõbe, Tartu Pere Leiva meeskond. Mäng algab Rakvere spordihallis kell 17.


Kui rakverlastel on mängule minnes kaasa võtta hooaja alustuseks turniiritabelisse saadud kaks võidupunkti kohtumisest Schenkeri liiga mulluse üldvõitja Tallinna Selveriga (3:2), siis mullu põhiturniiri võitnud tartlased alustasid võrkpalliaastat üllatuskaotusega Valio Võru võrkpalliklubile (1:3).

Tartlaste selle aasta koosseisu täiendusest tuleb eelkõige esile tõsta kaht tõmmunahalist lõunaameeriklast: Oliver Venno asendaja 27aastane Jonatan Queiros de Oliveira (pikkus 204 cm) Brasiiliast ning uus nurgaründaja, Soome meistriks tulnud 26aastane Venetsueela koondislane Ender­win Herrera (191 cm).


Tartu Pere Leiva koosseisu pääses ka viimaste aastate Aeroc Rakvere üks põhimängijatest, 21aastane ja 194 cm pikkune nurgaründaja Martti Juhkami.

Avamängus olidki tõmmunahalised mehed meeskonna suurimad punktitoojad. Brasiillase tulemuseks jäi 8 ja Venetsueela palluril 6 plusspunkti.

Martti Juhkami tõi kaheksa punkti ründel ja kaks pallingutest, kuid samas eksis seitsmel ründelöögil ning kolm korda pallingu vastuvõtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles