Maadlejad võistlesid Palusalu memoriaalil

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Karelson.
Richard Karelson. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Nädalavahetusel Tallinnas 22. korda peetud olümpiavõitja Kristjan Palusalu mälestusvõistlustel kreeka-rooma maadluses tegid häid tulemusi Lääne-Virumaalt pärit maadlejad.


Kehakaalus kuni 96 kg sai oma esimese Palusalu mälestusvõistluste võidu Tapal maadleja­teed alustanud Richard Karel­son, kes esindab kaitsejõudude spordiklubi. Varem on Richard Karelson olnud neljal korral teine.



Praegu maakonda esindavatest maadlejatest oli parim Tapa spordiklubisse kuuluv Dmitri Gorjuško, kes poolfinaalis saadud võiduga pärnaka Kauri Miti üle jõudis kehakaalus kuni 55 kg finaali. Finaalis sai läänevirulane vastaseks Peterburi esindaja Khamid Šhavajevi.



"Finaali avaperiood oli tasavägine, minimaalse 1:0 pare­musega võitis Šhavajev, teisel perioodil pani Venemaa esin­daja oma kogemused maks­ma ja võitis kindlalt 6:0, Dmitrile seega teine koht," kirjeldas mat­ši Gorjuško treener Tapa spordiklubist Allan Vinter.



Samas kehakaalus sai viienda koha kohati head maadlust näidanud tapalane Rainer Viilveer. Viienda koha sai ka kehakaalus kuni 60 kg maadelnud Rainer Altmäe Tapalt, kehakaalus kuni 84 kg oli Siim Mäe (Tudu) seitsmes ja kehakaalus kuni 66 kg Marger Pormann (Kadrina) üheksas.



Kehakaalus kuni 74 kg sai neljanda koha Kadrinas maadlejaks sirgunud ning nüüd Saaremaad esindav Erkki Alak.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles